Consorci per a la Normalització Lingüística

El carnet de VxL i el de l'alumnat ofereixen un 10% de descompte en diverses propostes culturals de l'Espai A - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL - Febrer de 2015

El carnet de VxL i el de l'alumnat ofereixen un 10% de descompte en diverses propostes culturals de l'Espai A


Els participants en el Voluntariat per la llengua (VxL) tindran un 10 % de descompte en els espectacles de l'Espai A en els ateneus d'arreu de Catalunya, en presentar el carnet que els acredita com a voluntaris o aprenents.

L'Espai A és un circuit que es va crear l'any 2011 per tal d'oferir una programació estable d'arts escèniques no professionals arreu de Catalunya, posar a l'abast del públic en general produccions de qualitat dins els àmbits del teatre, el cant, la dansa i la música; potenciar i impulsar la creació de nous públics i augmentar l'ús dels espais escènics dels ateneus oferint nous canals per a l'explotació de les produccions amateurs.

Aquest circuit d'espectacles és fruit de la unió d'esforços de diversos agents culturals del país, amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, coordinat per la Federació d'Ateneus de Catalunya i amb la col·laboració del Moviment Coral Català, la Federació de Grups amateurs de Teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals i l'Agrupament d'Esbarts Dansaires.

El 2015 es fa la quarta edició de l'Espai A i es preveuen una seixantena de funcions arreu de Catalunya, de febrer a abril. Tota la programació, és a la seva agenda.

Els participants en parelles lingüístiques del VxL tenen, gràcies a la col·laboració d'entitats i establiments, un carnet que els ofereix descomptes arreu de Catalunya i que es poden consultar a http://vxl.cat/el-carnet-de-vxl.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística