Consorci per a la Normalització Lingüística

"I tu, ja fas VxL?" El missatge per als joves, de la Direcció General de Joventut - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL - Febrer de 2015

"I tu, ja fas VxL?" El missatge per als joves, de la Direcció General de Joventut


La Direcció General de Joventut, gràcies a la col·laboració que s'ha iniciat amb la Direcció General de Política Lingüística, s'ha sumat a la difusió del Voluntariat per la llengua (VxL), per tal d'animar els joves a participar en el programa.

En concret, el desembre de 2014 es va publicar una notícia al portal jove.cat i també al web Oficinajove.cat, que es va difondre a la pàgina de Facebook de Joventut i al compte de Twitter @joventutcat.

A més, aquesta informació es va enviar a través de la Xarxa Catalana de Serveis d'Informació Juvenil a les Oficines Joves i Punts d'informació juvenil del territori.

El missatge, fresc i engrescador (que es continuarà difonent durant el 2015), s'acompanya d'una imatge en què es reprodueix una conversa de whatsapp entre una parella lingüística del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona i que formen la voluntària de 23 anys Sara Miró i l'aprenenta Tanzilya Faizullaeva, de 26 anys i arribada des del Kirguizistan a Catalunya, el 2009.

El Voluntariat per la llengua, que impulsa la Direcció General de Política Lingüística i gestiona el Consorci per a la Normalització Lingüística arreu de Catalunya, s'adreça a persones a partir de 18 anys, que s'hi poden inscriure com a voluntàries (si parlen català) o com a aprenentes (si en tenen coneixements bàsics, però necessiten millorar-ne la parla). L'objectiu de la campanya és incrementar la participació de persones entre 18 i 30 anys al programa.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística