Consorci per a la Normalització Lingüística

Nou període d’inscripció als cursos de català per a adults - Notícies del CPNL - Desembre de 2014

Notícies del CPNL - Desembre de 2014

Nou període d’inscripció als cursos de català per a adults


Durant els mesos de desembre, gener i febrer comença una nova tanda de cursos de català de nivells diversos, des dels més generals, entre els quals s'inclouen els de nivell C2 (o antic nivell D) tant presencials com en línia, fins als nous cursos complementaris. Aquests cursos pretenen oferir solucions formatives adequades per tal d'ajudar les persones que s'hi inscriuen a ampliar el seu coneixement de la llengua i incentivar-ne l'ús en qualsevol àrea de la seva vida, tant personal com professional.

El Consorci també organitza un gran nombre d'activitats culturals perquè els alumnes puguin posar en pràctica els seus aprenentatges, compartir experiències i ampliar els seus coneixements de cultura catalana.

Els cursos complementaris pretenen ajudar en algunes destreses concretes de la llengua, sempre adaptades a les necessitats. Els cursos que tenim previstos són d'expressió oral i d'expressió escrita, com per exemple els Grups de conversa, que ajuden a millorar la competència oral, o el de Cartes i correus electrònics, el d'Escriptura eficaç, el de Comunicacions administratives, que ajuden a millorar aspectes concrets de l'expressió escrita.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística