Consorci per a la Normalització Lingüística

Aquest desembre... més cinema en català - Notícies del CPNL - Desembre de 2014

Notícies del CPNL - Desembre de 2014

Aquest desembre... més cinema en català


El mes de desembre és un bon període per gaudir del cinema en català amb tota la família. El CPNL col·labora amb la Direcció General de Política Lingüística en l'organització i la difusió de diversos cicles de cinema infantil en català (CINC), que finalitzen aquest desembre amb les projeccions dels següents films:

  • L'Hospitalet de Llobregat - 6, 7 i 8 de desembre i 20 i 21 de desembre
  • Badalona - 13 i 14 de desembre
  • Rubí - 15 de desembre
  • Sant Andreu de la Barca - 13 de desembre
  • Solsona - 13, 20 i 27 de desembre

Si voleu saber-ne més sobre aquesta iniciativa, podeu entrar a http://www.gencat.cat/llengua/cinema/cinc.html.

A més del CINC, el CPNL ofereix altres propostes per veure i gaudir del cinema infantil en català.

L'organització d'aquests cicles no seria possible sense la implicació d'ajuntaments, entitats, institucions i cinemes del territori compromesos amb la promoció i difusió de la llengua i la cultura catalanes. Això ha permès afegir un al·licient a aquestes pel·lícules, com és l'entrada a preu reduït.

Conveni amb els Cinemes Texas

Continuant amb la tasca de difusió del cinema en català, el CPNL signarà un conveni de col·laboració amb els Cinemes Texas, oberts de nou el passat 17 de setembre gràcies a una iniciativa impulsada pel director de cinema Ventura Pons. Enguany, el conegut cinema ubicat al barri de Gràcia de Barcelona ofereix una programació de reestrena repartida en quatre sales, en què sempre hi ha alguna pel·lícula catalana o en versió original subtitulada en català. Pons ha comptat amb l'ajuda de la Direcció General de Política Lingüística per a la subtitulació en català de les pel·lícules que encara no ho estaven.

EL CPNL es suma aquest projecte per donar a conèixer l'activitat cultural i les projeccions en català que ofereix l'equipament cultural. Al seu torn, els alumnes del CPNL i els participants en el Voluntariat per la Llengua gaudiran d'un descompte en les seves projeccions.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística