Consorci per a la Normalització Lingüística

Nous materials de difusió del Voluntariat per la llengua - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL - Novembre de 2014

Nous materials de difusió del Voluntariat per la llengua


Practica el català, comparteix emocions, participa en el VxL són els eslògans que acompanyen els materials renovats de difusió del VxL.

L'actualització de la imatge del programa, que es va iniciar l'any passat en complir-se deu anys de Voluntariat per la llengua, passa per la renovació del portal vxl.cat, una presència més gran a les xarxes socials i materials atractius amb una informació més completa, adequada a la diversificació que el programa ha experimentat al llarg d'aquests anys.

En aquest sentit, el nou cartell incorpora els tres eslògans que volen resumir l'esperit del programa; el nou tríptic incorpora informació sobre els àmbits en què es desenvolupa i adjectius que identifiquen el programa, com ara "fàcil", "divertit" i "enriquidor", amb la idea de presentar un programa flexible, còmode, obert i gratificant, i amb un munt d'avantatges per als participants. El díptic, adreçat a les entitats, destaca el paper decisiu que tenen com a col·laboradores i el nou adhesiu per als establiments col·laboradors, a més dels eslògans, incorpora la frase "Vols practicar el català?" per tal de visualitzar el compromís que els comerços adherits adquireixen amb les persones que estan aprenent la llengua.

Aquests nous materials es poden veure i descarregar a l'apartat "Materials" del portal www.vxl.cat, juntament amb propostes de suport per a les converses de les parelles lingüístiques, vídeos, orientacions per als participants i altres informacions d'interès i articles publicats sobre el programa. 

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística