Consorci per a la Normalització Lingüística

II Jornades de Dinamització. Eines 2.0: estratègies per a la promoció de la llengua - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL - Novembre de 2014

II Jornades de Dinamització. Eines 2.0: estratègies per a la promoció de la llengua

El proper dia 21 de novembre el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza les II Jornades de Dinamització, que se centraran en dos eixos: el màrqueting lingüístic i la dinamització digital.

Enguany volem donar a aquesta jornada un enfocament més formatiu, per reflexionar sobre la manera com el Consorci pot emprar les eines 2.0 en el foment de l'ús de la llengua catalana, especialment en l'àmbit socioeconòmic, amb l'objectiu que el català sigui la llengua principal de treball i de comunicació de les empreses.

Jornades de dinamització

La primera ponència anirà a càrrec de Joan Vilarnau, responsable d'Internet del Consorci per a la Normalització Lingüística, que presentarà les eines 2.0 que s'estan utilitzant actualment i analitzarà la necessitat d'incorporar els entorns virtuals com un espai d'actuació normal a l'hora d'establir els objectius de les campanyes de dinamització del CPNL. A continuació, comptarem amb la intervenció de Montserrat Peñarroya, directora de l'Institut Internacional d'Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement i directora de l'empresa Quadrant Alfa, que ens parlarà sobre el màrqueting digital, i amb Arnau Sanz, fundador i codirector d'Ycom.cat, que presentarà la ponència Com dinamitzar les xarxes socials i l'estratègia digital del CPNL.

Així mateix, es presentaran les experiències Llegir en català i el Banc de Sang i Teixits, posant èmfasi en les estratègies que han dut a terme per crear complicitat i comunitat a través de les xarxes socials.

Durant la jornada es farà el lliurament del primer Premi SIRGA a les bones pràctiques lingüístiques, que el CPNL atorga amb l'objectiu de fer visible i reconèixer la tasca que els professionals d'aquesta institució estan duent a terme dia a dia.

Enllaços relacionats:

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística