Consorci per a la Normalització Lingüística

“10 anys de VxL: un tast!” recorre Catalunya - Notícies del CPNL

Activitats properes del CPNL

“10 anys de VxL: un tast!” recorre Catalunya


La mostra «10 anys de VxL: un tast!» va ser creada per la Direcció General de Política Lingüística amb la col·laboració del CPNL, que l'ofereix a entitats i organismes d'arreu del territori, per tal que la puguin presentar en espais diversos.

Consta de sis plafons i dos vídeos que, a més de recórrer la història del Voluntariat per la llengua i de recollir les xifres que ha generat, inclou els testimoniatges d'alguns dels participants.

El públic destinatari són totes aquelles persones que vulguin conèixer com un projecte de foment d'ús del català pot esdevenir una eina de cohesió social.

La mostra, que ja s'ha exposat a seus de centres de normalització lingüística, biblioteques o mercats municipals de Barcelona, Rubí, Granollers, Igualada, Manresa, Pineda de Mar, Mataró, Teià i Sabadell i té programades noves ubicacions durant aquest any i també el 2015, continuarà el seu recorregut a Tarragona (al Centre de Normalització Lingüística, durant aquest mes de setembre), Canovelles, Cardedeu, l'Hospitalet de Llobregat o Sant Celoni.

Les sol·licituds es poden fer a l'Àmbit de Projecció del CPNL (material@cpnl.cat, 93 272 31 00) i s'ofereix la possibilitat d'incorporar-hi un punt d'inscripció del VxL o que un dinamitzador del programa hi faci visites comentades per a grups.

Podeu consultar el material i tota la informació.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística