Consorci per a la Normalització Lingüística

Projecte de promoció de serveis a les empreses - Notícies del CPNL

Activitats properes del CPNL

Projecte de promoció de serveis a les empreses


Un dels objectius del Consorci per a la Normalització Lingüística és difondre la llengua catalana en el món empresarial. El CPNL ofereix, entre altres serveis, formació perquè les persones que treballen en les empreses puguin elaborar les comunicacions amb el nivell de qualitat adequat i també perquè el personal que atén el públic tingui la competència lingüística necessària per poder comunicar-se amb els clients i usuaris correctament en català.

Actualment, el CPNL està ampliant l'oferta formativa per a empreses i, paral·lelament, es planteja una política de divulgació d'aquesta oferta per promocionar-la i fer-la atractiva per al client.

La finalitat d'aquest projecte, que s'iniciarà a la tardor, és oferir formació de català i assessorament lingüístic a les empreses i organitzacions per fomentar l'ús de la llengua.

Com a punt de partida s'ha triat les comarques gironines i el Barcelonès i, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, s'establiran un conjunt d'estratègies que ens facilitaran la incidència en el món empresarial.  

Enllaços relacionats

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística