Consorci per a la Normalització Lingüística

Memòria 2013 del Consorci per a la Normalització Lingüística - Notícies del CPNL

Activitats properes del CPNL

Memòria 2013 del Consorci per a la Normalització Lingüística


La Memòria 2013 del CPNL presenta en format digital el conjunt de projectes i actuacions que el Consorci porta a terme a través dels 146 punts d'atenció arreu de Catalunya.

Les actuacions estan organitzades a l'entorn de quatre eixos estratègics, que són els que defineixen l'activitat principal del Consorci:

  1. Afavorir la igualtat d'oportunitats a través del coneixement de la llengua.
  2. Posar en valor la llengua i la cultura.
  3. Potenciar la llengua com a eina de cohesió social.
  4. Fer present el català en tots els àmbits.

En aquesta Memòria es posa de manifest que l'activitat del Consorci va més enllà dels cursos de català i que el que es pretén és fomentar l'ús del català i la cohesió social a través de les activitats de Llengua i cultura que s'organitzen.

Un altre dels programes que mereix una forta dedicació del Consorci, perquè reforça el progrés de la llengua en els entorns reals d'ús i contribueix a millorar la fluïdesa de la llengua oral dels aprenents, és el Voluntariat per la llengua.

Finalment, les actuacions realitzades al llarg d'aquest any 2013, es poden consultar sintetitzades en un apartat específic al final de la Memòria. Totes aquestes actuacions han tingut com a objectiu essencial fer créixer el coneixement i l'ús de la llengua catalana i han contribuït a garantir que aquesta sigui clau per a la cohesió de Catalunya com a societat.

Podeu accedir-hi a través d'aquest enllaç (pdf).

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística