Consorci per a la Normalització Lingüística

La qualitat fa vendre. Recursos lingüístics i bones pràctiques empresarials - Notícies del CPNL

Activitats properes del CPNL

La qualitat fa vendre. Recursos lingüístics i bones pràctiques empresarials


El Centre de Normalització Lingüística de Girona, en el marc dels Tallers de Comunicació de la Cambra de Comerç de Girona, va dur a terme una sessió de presentació de recursos lingüístics en línia, el marc legal que regula l'ús de la llengua, el multilingüisme en l'activitat empresarial, bones pràctiques lingüístiques i els serveis del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Aquestes sessions estan pensades específicament per a empresaris. Parteixen de situacions lingüístiques reals, volen conscienciar en el sentit que usar el català normalment i amb correcció comporta un valor afegit en l'activitat de l'empresa i que l'excel·lència lingüística marca d'una manera important la qualitat empresarial. A partir d'aquesta premissa es fa una presentació de recursos i serveis que permeten assolir aquesta excel·lència.

La sessió, de dues hores, presenta, entre d'altres recursos lingüístics en línia, l'Optimot, el Cercaterm i diversos correctors i traductors. També fa un repàs de les disposicions lingüístiques del Codi de consum de Catalunya i finalment mostra unes pautes mínimes per poder actuar amb responsabilitat, pel que fa a l'ús de la llengua catalana i planificar adequadament les seves comunicacions en relació amb el consumidor o client, amb els grups d'interès i amb el funcionament intern de l'empresa.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística