Consorci per a la Normalització Lingüística

Set contes del CPNL han quedat finalistes al Vè Concurs de Podcast Contes del Món - Notícies del CPNL

Activitats properes del CPNL

Set contes del CPNL han quedat finalistes al Vè Concurs de Podcast Contes del Món

Contes del Món
Contes del Món

Després de la selecció de 50 contes semifinalistes per part del jurat i de la votació popular a través de les xarxes socials, 24 contes han quedat finalistes a la cinquena edició del Concurs de Podcast Contes del Món. Entre els contes que han arribat a la fase final, n'hi ha ha 7 del Consorci que han estat seleccionats. És el cas dels contes Per què el mosquit canta amb tristesa (CNL de l'Hospitalet), Els caganers valents (CNL Vallès Occidental 3), Les tres capsetes (CNL del Vallès Oriental), L'albatros (CNL de Tarragona), Karim i el riu (CNL de Badalona i Sant Adrià), De quin fang estem fets i La llavor (CNL del Maresme), presentats per 104 alumnes dels cursos de català del Consorci.

Cal destacar, a més, que dels 132 contes que hi han concursat, el Consorci hi ha presentat un total de 23 contes, 10 dels quals han quedat semifinalistes, a través dels centres de normalització lingüística de Barcelona, Terrassa, Lleida, l'Hospitalet, Badalona i Sant Adrià, Vallès Oriental, Vallès Occidental 3, Maresme i Tarragona.

Els contes finalistes seran publicats al cinquè llibre i disc dels Contes del Món, un material pedagògic i lúdic en què es podran sentir i llegir històries arrelades als pobles de la Terra narrades per infants, joves i adults.

Contes del Món és un concurs que compta amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament, de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, del Consorci per a la Normalització Lingüística, de la Secretaria d'Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya i de la Unió Europea.

L'objectiu de la iniciativa és contribuir a donar a conèixer la infinita varietat de la cultura popular de tradició oral i la importància de la paraula i de les històries que expressen la manera de sentir i pensar de tots els pobles.

Enllaços relacionats

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística