Consorci per a la Normalització Lingüística

Inici de la campanya “I tu, jugues en català?” - Notícies del CPNL

Activitats properes del CPNL

Inici de la campanya “I tu, jugues en català?”


Aquest mes de maig el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) inicia una nova edició de la campanya "I tu, jugues en català?".

Aquesta campanya ha estat impulsada pel CPNL amb l'objectiu de fer créixer el nombre de jocs i joguines en català als comerços, així com també fer-los ben visibles per fomentar-ne el consum i l'ús.

Després de l'èxit de la primera edició, iniciada l'any 2012 al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, la campanya es va estendre l'any passat als 22 centres de normalització lingüística que hi ha arreu de Catalunya.

Aquesta iniciativa s'adreça principalment als establiments comercials que venen jocs i joguines, als compradors i als usuaris en general: infants, famílies, escoles, biblioteques, ludoteques, esplais, i a diferents tipus d'entitats, entre d'altres.

L'any passat 335 establiments a tot Catalunya es van adherir a la campanya, com per exemple Abacus, Toys Centre, SL (DRIM), The Drobbit Hobby Store, Xalar, Kaburi, Central de jocs, Jugueteries el Osito, Toy Planet o la Botiga Museu del Juguet de Catalunya.

Cal destacar també els 260 acords de col·laboració signats, a més de 2 convenis marc: un amb Abacus i l'altre amb Toys Centre, SL (DRIM).

La imatge principal de la campanya és una capsa vermella que cal posar a l'aparador de l'establiment envoltada de jocs i joguines en català. Els altres materials de la campanya són: paper d'embolicar, díptic de l'auca, full volander i adhesiu.

Enllaços relacionats

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística