Consorci per a la Normalització Lingüística

El portal vxl.cat es renova, en el desè aniversari del Voluntariat per la llengua - Notícies del CPNL

Activitats properes

El portal vxl.cat es renova, en el desè aniversari del Voluntariat per la llengua

Nou portal
Nou portal

Coincidint amb la celebració del 10è aniversari del Voluntariat per la llengua i també amb el fet que ja s'han format més de 80.000 parelles lingüístiques, s’ha presentat el nou disseny del portal vxl.cat. Aquest portal esdevé un nou canal d’informació, tant per als participants al programa com per al públic en general, i conté notícies sobre el VxL i també una agenda per consultar els actes i les activitats previstes.

Els altres continguts amb què compta ara el portal són:

  • Un blog d’experiències en què es recullen els testimonis de participants al programa.
  • Les entitats (prop de 700 a tot Catalunya) i establiments col·laboradors (més de 2.000) del VxL, ara es poden consultar per poblacions o activitat.
  • Voluntariat TV, que és un recull del material audiovisual que ha generat el programa al llarg de la seva història, tant de producció pròpia (com ara el vídeo de l’acte central de commemoració dels 10 anys), com el que s’ha emès a diferents mitjans de comunicació.
  • Materials de suport a les converses en català per a voluntaris i aprenents (com ara la col·lecció Parlem tu i jo o les fitxes del Llegiu i Parleu).
  • Els avantatges a què tenen dret els participants del programa amb el carnet de VxL en persos equipaments culturals o establiments de tot Catalunya.

El nou espai web permet fer la inscripció en línia, emplenant les fitxes com a voluntaris (persones que parlen habitualment en català) o aprenents (persones que necessiten millorar el català oral), per tal de formar les parelles lingüístiques que es trobaran una hora a la setmana per parlar en català.

Els 10 anys del VxL s’han celebrat també amb la posada en marxa d’una pàgina a Facebook i un perfil a Twitter, generals de VxL, que se sumen als diferents canals de comunicació territorials existents.

Enllaços relacionats

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística