Consorci per a la Normalització Lingüística

Fa x Mi - Notícies del CPNL

Activitats properes

Fa x Mi

Un moment de l'actuació dels alumnes i VxL
Un moment de l'actuació dels alumnes i VxL

Fa x Mi és una activitat, organitzada pel Centre de Normalització Lingüística de Sabadell, pensada per als alumnes dels nivell bàsics i elementals i als participants del programa Voluntariat per la llengua dissenyat amb l’objectiu d’oferir una activitat lúdica de promoció de l’ús del català que fomenti l’intercanvi i la cohesió grupal.

Aquest taller de cançons pretén que els participants aprenguin llengua a partir de la interpretació de cançons clàssiques del pop català. El taller es va dur a terme un cop a la setmana durant 4 mesos i es va concloure amb una actuació final oberta al públic. Les sessions estaven dividides en quatre parts: primerament, es feia una estona d’estiraments, de respiració i hàbits posturals per relaxar-se i predisposar la veu. Després, es feia l’escalfament de la veu i s’escoltava la cançó presentada en la sessió anterior i que els participants havien escoltat a casa durant la setmana. Posteriorment, el treball lingüístic del text i finalment el treball musical.

Aquesta activitat ha fomentat una bona cohesió de grup i ha millorat les competències lingüístiques, i evidentment les musicals, del grup.

Enllaços relacionats

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística