Consorci per a la Normalització Lingüística

Celebrem l'any Vinyoli - Notícies del CPNL

Activitats properes

Celebrem l'any Vinyoli

En el marc de la commemoració del centenari del naixement de Joan Vinyoli, i com a part de la xarxa d’actes en homenatge al poeta, el CPNL organitza un seguit d’activitats en què es llegirà, narrarà i conversarà en llengua catalana a partir dels versos de Joan Vinyoli i d'aquesta manera també es divulgarà l’obra i la figura de l’escriptor.

Destaquem algunes de les activitats que es duran a terme:

  1. Concurs fotogràfic obert a tothom a partir d’un poema o d'un fragment de l’obra De vida i somni, de temàtica paisatgística, a través d'Instagram. A l’acte de lliurament s’exposarà una selecció de les fotos presentades i es farà un recital de poemes de Vinyoli.
  2. Difusió i participació en les rutes literàries. Tot i que Vinyoli va néixer i morir a Barcelona, en els seus versos hi deixen una empremta fonamental els períodes d'estiueig viscuts a Santa Coloma de Farners, en la infantesa, i a Begur, en l'edat adulta. Per tant, es farà una Ruta Poètica a Begur un itinerari que recorre la població passant per les dues cases on va estiuejar el poeta amb la seva família i amics la seva obra. Un altra dels itineraris recorrerà Santa Coloma de Farners, amb la intenció de presentar els entorns relacionats amb la poesia de Vinyoli.
  3. També s’organitzaran recitals, lectures a les aules, als clubs de lectura, etc.

Tots els actes que els nostres centres duguin a terme es podran consultar al web del CPNL i es difondran també a la xarxa a través de facebook i twitter.

 

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística