25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de notes de premsa

Notes de premsa

 • CPNL - Dimecres, 1 de març de 2017 - Barcelona

  El Consorci per a la Normalització Lingüística lliura els premis del concurs fotogràfic “I tu, jugues en català?”

  El concurs fotogràfic "I tu, jugues en català?" es va dur a terme de l'1 al 21 de desembre de 2016
   

  La presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), Ester Franquesa, i diversos representants de les empreses i institucions patrocinadores -Tarragona Turisme, XANASCAT, Dagoll Dagom Scaramouche, Abacus i Devir- van lliurar ahir al vespre, a la seu de la Direcció General de Política Lingüística, els premis del concurs fotogràfic "I tu, jugues en català?" organitzat pel CPNL, de l'1 al 21 de desembre de 2016.

  Durant la seva intervenció, la presidenta del CPNL va agrair la participació dels concursants i la feina del jurat en seleccionar les fotografies guanyadores. També va destacar la voluntat de la Direcció General de Política Lingüística i del CPNL de difondre l'oferta de jocs en català i de les empreses que els editen a través de la campanya "I tu, jugues en català?". Els representants de les empreses i institucions patrocinadores del concurs van manifestar la seva satisfacció de participar-hi i van manifestar la seva voluntat de repetir l'experiència en futures edicions.

  El concurs fotogràfic "I tu, jugues en català?" consisteix a publicar una fotografia del joc o joguina preferit del participant a Facebook, Twitter o Instagram, amb l'etiqueta #itujuguesencatalà. Un total de 104 persones han participat en el concurs i han publicat 165 fotografies. Les tres millors fotos han obtingut, cadascuna, tres premis cedits per les empreses i institucions patrocinadores. Els guanyadors han estat:

  1r premi
  Sr. Miquel Gil Vilà
  Una nit d'hotel a Tarragona més una visita guiada per la ciutat, un joc de Devir i un val de 50 € d'Abacus.

  2n premi
  Sra. Maria Elena Oliver
  Una nit en un alberg Xanascat, un joc de Devir i un val de 40 € d'Abacus.

  3r premi
  Sr. Xavier Ribes
  Quatre entrades per al musical "Scaramouche", un joc de Devir i un val de 30 € d'Abacus.

  El concurs fotogràfic ha estat la principal novetat de la quarta edició de la campanya "I tu, jugues en català?" impulsada pel CPNL, des dels seus 22 centres de normalització lingüística arreu del territori. "I tu, jugues en català?" té com a objectiu donar a conèixer i facilitar l'oferta de jocs i joguines en català, fomentar-ne l'ús entre els ciutadans i fer créixer el nombre de jocs i joguines en català presents als comerços.

   
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes