25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 19 de novembre de 2013

Celebració del 10è aniversari de Voluntariat per la llengua

Més de 79.000 parelles lingüístiques formades arreu de Catalunya fins ara

El recinte renovat de la històrica Fàbrica Moritz (a Barcelona) acollirà l'acte

Celebració del 10è aniversari de Voluntariat per la llengua

El pròxim 21 de novembre, a les 18.15 h, tindrà lloc l'acte de celebració dels 10 anys de Voluntariat per la llengua a Catalunya, en reconeixement a la tasca feta per voluntaris, aprenents, entitats, establiments i altres col·laboradors, en favor de la llengua, la cultura i la cohesió social del nostre país

L'acte, organitzat per la Direcció General de Política Lingüística conjuntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), estarà presentat pel conegut periodista Toni Puntí, i amenitzaran la vetllada els grups Always Drinking Marching Band i De Mortimers.

L'acte el presidirà l'Hble. Sr. Ferran Mascarell, conseller de Cultura, i la Sra. Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, i hi participaran diferents parelles lingüístiques d'arreu del territori en representació de totes les que, setmanalment, es reuneixen per conversar i fer conjuntament activitats diverses.

Totes les persones, entitats, establiments i organismes vinculats al programa des dels seus inicis han rebut una invitació per correu electrònic en què hi ha el telèfon i l'adreça electrònica per confirmar-hi l'assistència, ja que l'aforament és limitat.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes