25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 12 de novembre de 2013

Oferta de cursos de català del segon trimestre 2013-2014 a les Terres de l'Ebre

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) publica l'oferta dels cursos de català del segon trimestre del període 2013-2014, organitzats des dels serveis de català de Tortosa, el Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

Oferta de cursos de català del segon trimestre 2013-2014 a les Terres de l'Ebre

Els serveis de català de Tortosa i el Baix Ebre ofereixen cursos presencials dels nivells: Inicial 1 (INI1), Bàsic 2 (B2), Elemental 2 (E2), Intermedi 3 (I3) i Suficiència 3 (S3).

El nivell Superior (D) s'ofereix a distància amb tutories.

També s'organitzen cursos semipresencials Parla.cat de tots els graus dels nivells Intermedi (I1, I2 i I3) i de Suficiència (S1, S2 i S3).

Finalment s'ofereixen unes sessions de llengua (SL) per reforçar l'ortografia.

El Servei Comarcal de Català del Montsià organitza a Amposta dos cursos de nivell Inicial 1 (INI1), un curs de Llenguatge Administratiu (LA) i tots els graus dels nivells Intermedi (I1, I2 i I3) i de Suficiència (S1, S2 i S3) a través de la plataforma en línia Parla.cat.

El Servei Comarcal de Català de la Terra Alta ofereix sessions de llengua a Bot  i tots els graus dels nivells Intermedi (I1, I2 i I3) i de Suficiència (S1, S2 i S3) a través de la plataforma en línia Parla.cat.

El Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre organitza un curs de nivell Inicial 1 (INI1) i tots els graus dels nivells Intermedi (I1, I2 i I3) i de Suficiència (S1, S2 i S3) a través de la plataforma en línia Parla.cat.

Ja es poden efectuar inscripcions i preinscripcions.

Les proves de col·locació es faran prèvia sol·licitud d'hora.

L'alumnat antic té la plaça garantida.

Per cursar el nivell Superior (D) i el Llenguatge administratiu cal acreditar el certificat de nivell C o de Suficiència de llengua catalana.

La llista de llibres de text, de materials recomanats per als cursos i el preu de les matrícules i els certificats es pot consultar a l'apartat d'enllaços relacionats.

La llista amb l'oferta completa de cursos es pot consultar a l'apartat d'enllaços relacionats.

Per a més informació: 977 44 44 27 o terresdelebre@cpnl.cat.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes