25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Diumenge, 27 d'octubre de 2013

El CNL de les Terres de l'Ebre torna a organitzar cursos del programa Aprèn.cat del SOC per a persones aturades

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) organitza a Amposta i Tortosa quatre nous cursos de català, dels nivells Inicial i Bàsic 1, intensius, de 45 hores de durada, que s’adrecen a persones aturades amb pocs o nuls coneixements de català derivades per les oficines de Treball de la Generalitat (OTG).

El CNL de les Terres de l'Ebre torna a organitzar cursos del programa Aprèn.cat del SOC per a persones aturades

L'alumnat i el professorat, a la festa de comiat del curs Inicial 1 d'Amposta.

Aquests cursos són fruit de la col·laboració iniciada l’any 2011 entre el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Es van començar a impartir el passat mes de setembre i l'acció formativa es perllongarà fins al final del mes d'octubre.

A Amposta s'ha impartit un curs de nivell Inicial 1 i ja s'han iniciat les classes del curs de continuació Bàsic 1, a la seu del Consell Comarcal del Montsià, de dilluns a divendres, de 9.00 h a 11.00 h.

A Tortosa s'està impartint un curs de nivell Inicial 1. El dimarts 29 d'octubre començarà el curs de continuació Bàsic 1. Les sessions tenen lloc de dilluns a divendes, de 9.00 h a 12.00 h, a la seu del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes