25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 16 d'octubre de 2013

Commemoració del centenari de Salvador Espriu a Tortosa

El dia 16 d'octubre va tindre lloc a l'Institut Joaquín Bau de Tortosa un acte commemoratiu del centenari de Salvador Espriu, durant el qual es va presentar una biografia de l'escriptor i es van recitar i cantar poemes de l'autor d'Arenys.

Commemoració del centenari de Salvador Espriu a Tortosa

Sisco Lahosa, Agustí Pons i Emigdi Subirats durant l'acte.

L'acte central va ser la presentació del llibre Espriu transparent, una completa biografia de Salvador Espriu signada per Agustí Pons. La presentació de l'autor d'aquest llibre va anar a càrrec de l'escriptor, crític literari i professor d'anglès de l'institut tortosí, Emigdi Subirats.

L'acte, que va comptar amb una assistència d'una cinquantena de persones i es va completar amb l'actuació musical del duo format per Esmeralda Ferré (veu) i Josep Ollé (piano), que van interpretar tres poemes l'autor de La pell de brau. Finalment, Sisco Lahosa, director de l'institut, va agrair la presència del públic a l'acte.

L'organització va anar a càrrec de la seu d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre, el Consorci per a la Normalització Lingüística, la llibreria 2 de Viladrich i l'Institut Joaquín Bau.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes