25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 7 d'octubre de 2013

Torna el programa "Quedem?" amb dos noves activitats a les Terres de l'Ebre

Fruit de l'acord de col·laboració entre la seu d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre i el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) s'han organitzat dos noves activitats en el marc del programa de coneixement de l'entorn "Quedem?"

Torna el programa

La primera activitat tindrà lloc el dia 26 d'octubre, a les 11.00 h, i consistirà en una visita guiada a la catedral de Santa Maria de Tortosa i a l'exposició permanent del temple. La segona activitat serà una visita guiada i comentada a MónNatura Delta de l'Ebre, centre d'interpretació situat a la vora de la llacuna de la Tancada.

Aquestes activitats són gratuïtes i hi ha prevista l'assistència d'un grup d'alumnes i voluntaris lingüístics del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), socis d'Òmnium Cultural i públic en general.

Les persones interessades han de fer una inscripció prèvia a través de la seu d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre o del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes