25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 3 d'octubre de 2013

Acord de col·laboració entre el Voluntariat per la llengua i el Museu de la Xocolata

El Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona ha tancat un acord de col·laboració amb el Museu de la Xocolata, que permet als participants d'aquest programa i als alumnes dels cursos de català accedir a les instal·lacions del museu amb el 20% de descompte.

Acord de col·laboració entre el Voluntariat per la llengua i el Museu de la Xocolata

   Ubicat a l’antic convent de Sant Agustí, el Museu de la Xocolata mostra un recorregut pels orígens de la xocolata, la seva arribada a Europa i la seva difusió com un element situat entre el mite i la realitat, entre les propietats medicinals i el seu valor nutritiu, que relacionen tradició amb futur i que formen part del nostre imaginari col·lectiu.

En aquest sentit, els voluntaris, aprenents i alumnat que mostrin el carnet vigent de participant del Voluntariat per la llengua o el d'alumne del CNL de Barcelona gaudiran d’un 20% de descompte en fer la visita lliure.

Així doncs, si ets alumne dels cursos de català, voluntari o aprenent del Voluntariat per la llengua vés a descobrir l’origen del cacau, el procés de fabricació de la xocolata, les tradicions catalanes i les característiques de les figures de xocolata que s'exposen al Museu de la Xocolata.


Voluntariat per la llengua
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes