25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 2 d'octubre de 2013

Gimcana Pau Farinetes a les Corts

La Gimcana començarà el proper 8 d'octubre pels establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua a les Corts.

La delegació de les Corts del CNL de Barcelona i el Districte de les Corts, amb la col·laboració de l'Eix Comercial Sants-les Corts, organitzen la Gimcana Pau Farinetes pels comerços adherits a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua, que tindrà lloc del dimarts 8 d'octubre fins al dijous 7 de novembre.

Gimcana Pau Farinetes a les Corts

L'objectiu de la Gimcana és que l'alumnat dels cursos de català practiqui la llengua fora de l'aula en una activitat lúdica, fer conèixer llocs emblemàtics de les Corts i potenciar el comerç de proximitat dels nostres barris.

La gimcana constarà de dues rutes, la de Sant Ramon i Maternitat-Les Corts, i la de Pedralbes-Les Corts. Els participants portaran un plànol del districte i hauran de fer una o totes dues rutes visitant els comerços que s'indicaran en les instruccions. El comerciant els dirà l'adreça i una petita referència històrica d'un lloc singular de les Corts, i els dirà també una paraula clau.

Quan hagin acabat la ruta pels comerços, els participants hauran d'entregar el full de respostes amb el nom del lloc i la paraula clau, abans del 7 de novembre, a la seu del Districte (plaça Comas 18) o a la delegació de les Corts del CNL (Dolors Masferrer i Bosch, 29).

El dilluns 11 de novembre es farà un sorteig entre tots els participants i es lliuraran premis.

Tot i que la gimcana està adreçada als alumnes dels cursos de català, serà oberta a totes les persones que hi vulguin participar. Per participar només caldrà recollir el plànol i les instruccions, a partir del 8 d'octubre a la delegació de les Corts del CNL, a la seu del Districte, a les biblioteques i als centres cívics de les Corts.


Delegació de les Corts del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes