25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 22 de desembre de 2005

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat fa una aportació extraordinària al CNL

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat fa una aportació extraordinària al CNL

Ahir, a les 12.30 h del migdia, el secretari de Política Lingüística i president del Consorci per a la Normalització Lingüística, Miquel Pueyo, i el regidor de Normalització Lingúística de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, van signar un conveni de col·laboració entre el CPNL i l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat per a la realització d'actuacions extraordinàries en matèria de normalització lingüística.

A l'acte de signatura, hi van ser també presents la gerent del CPNL, Pilar López, i el director del CNL de Cornellà de Llobregat, Enric de Vilalta.

L'Ajuntament de Cornellà, amb la signatura d'aquest conveni, es compromet a aportar la quantitat de 8.632,93 € per a la realització de diverses actuacions. El CNL de Cornellà serà qui durà a terme el pla de treball previst, que s'estructura en tres eixos bàsics: el comerç, la juventut, i la difusió de les activitats.

Les actuacions proposades s’inscriuen en la voluntat de la Regidoria de Normalització Lingüística d’estendre la presència de la llengua catalana i del CNL per tota la ciutat.
Aquestes actuacions coincideixen, alhora, amb els objectius del Pla d’acció de política lingüística 2005-2006 de la Secretaria de Política Lingüística.
Amb aquest suport de l'Ajuntament, el CNL de Cornellà podrà fer-se present en els carrers i les places de la ciutat, i en diversos esdeveniments ciutadans, per fer conèixer els programes sectorials d’actuació del CNL, la seva oferta general i les propostes que, amb caràcter transversal, aportin les diverses àrees de l’Ajuntament, així com les que pugui fer la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 80 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. A través d'una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori, amb més de 130 punts d'atenció i més de 400 professionals especialitzats, el Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

 


CNL de Cornellà de Llobregat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes