25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 19 de juliol de 2013

Recorregut per la XVIII Festa del Renaixement de Tortosa

El divendres 19 de juliol, a les 11 h, Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) ha organitzat un recorregut per la Festa del Renaixement i pels edificis històrics de Tortosa per als alumnes i parelles lingüístiques.

Recorregut per la XVIII Festa del Renaixement de Tortosa

Una imatge dels alumnes i parelles de VxL durant la visita als Reials Col·legis

El divendres 19 de juliol, a les 11.00 h, el CNLTE ha organitzat un recorregut per la Festa del Renaixement i pels edificis històrics de Tortosa per als alumnes i parelles lingüístiques. S'ha facilitat un qüestionari a cada assistent amb preguntes sobre els llocs per visitar. Hi han participat 25 persones usuàries del Centre

L'activitat, que ha durat una hora i mitja, ha inclòs la visita guiada als Reials Col·legis i a Arxiu Històric de les Terres de l'Ebre, amb l'exposició de llibres i documents del segle XVI. També s'ha visitat el Centre d'Interpretació del Renaixement, on s'ha facilitat a tots els assistents una bossa amb material de divulgació turística i cultural i el programa de la Festa del Renaixement. També s'ha visualitzat un vídeo sobre la festa.


Ester Martí Accensi

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes