25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 5 de novembre de 2007

Inaugurada l'exposició "Parlem-nos" a Santa Perpètua de Mogoda

A l'Espai 3 de la biblioteca fins al 18 de novembre

 

Inaugurada l'exposició El passat dia 26 d’octubre es va fer la inauguració de l’exposició “Parlem-nos” i la commemoració dels 15 anys del Servei de Català.
L’escriptor Matthew Tree va fer la xerrada “Com no sentir-se estranger a Catalunya” davant d’un nombrós públic que va participar molt activament a l’hora del torn de paraules. La xerrada anava molt directament relacionada amb un dels objectius de l’exposició, que és aconseguir que els nouvinguts no se sentin estrangers sinó veïns. Es tracta d’afavorir una bona acollida dels que acaben d’arribar, de valorar el seu esforç per parlar català, i d’adreçar-se a ells sempre en aquesta llengua per tal que puguin continuar el seu procés d’aprenentatge i d’integració a la nostra cultura, alhora que l’enriqueixen també amb les seves aportacions.
Després es va poder visitar l’exposició —que també inclou un resum de la feina duta a terme pel Servei de Català de Santa Perpètua durant aquests 15 anys— i els assistents van rebre un exemplar del llibre Parlem-nos, que recull les 78 fotos que integren el projecte i les frases que els protagonistes van expressar sobre els sentiments, els obstacles i les oportunitats que han trobat des que són entre nosaltres.
L’exposició, situada a l’Espai 3 de la biblioteca (prop del Museu), es podrà visitar fins al 18 de novembre.
Properament, diversos grups de centres de primària i secundària del municipi, un grup de l’Escola d’Adults i diverses classes dels cursos de català per a adults faran una visita guiada a l’exposició per reforçar el treball al voltant de l’acollida dels nouvinguts a les aules.

CNL de Sabadell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes