25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 11 de juliol de 2013

Celebració de final de curs del nivell superior de Móra d'Ebre

Després de l'examen també es va fer un sopar, que va posar punt i final a sis mesos de classe

El curs de nivell superior de Móra d'Ebre va celebrar amb un brindis la cloenda d'aquest grau, que s'ha impartit dos dies a la setmana, en franja de vespre, de gener a juny.

Celebració de final de curs del nivell superior de Móra d'Ebre

Alguns dels alumnes del nivell superior, durant el brindis en l'últim dia de classe.

Amb un brindis amb cava i un petit piscolabis es va cloure l'última classe d'aquest curs de nivell superior, els alumnes i la professora del qual també en van celebrar el final anant a sopar després de l'examen.

Els alumnes inscrits als dos graus de nivell superior que s'han organitzat a la capital de la comarca durant aquest curs escolar (el primer, quatre vespres a la setmana de setembre a desembre de 2012, i el segon, dos vespres a la setmana de gener a juny de 2013) són majoritàriament oriünds de la comarca de la Ribera, tot i que també n'hi ha hagut del Priorat.

Aquest grau de nivell superior és el cinquè que la tècnica del Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre, Montsant Aymat, ha impartit en modalitat presencial a Móra d'Ebre des de l'any 2008. La previsió per al curs que ve, 2013-2014, és oferir-ne un amb atenció tutoritzada, tal com es va fer l'any 2007, però aquest cop també amb una classe de dues hores a la setmana opcional.


Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes