25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 9 de juliol de 2013

El Consell Comarcal del Montsià acull l'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre"

El Consell Comarcal del Montsià acull, per primera vegada a la comarca, l’exposició "Xeic! Paraules de l’Ebre". L’exposició va ser inaugurada el passat divendres pel representant del Consell Comarcal del Consorci per la Normalització Lingüística a les Terres de l’Ebre, Alfred Blanch.

El Consell Comarcal del Montsià acull l'exposició

Un moment de l'acte inaugural de la mostra, el dia 5 de juliol de 2013.

La mostra, que recull de 30 paraules utilitzades als pobles de les Terres de l'Ebre de manera habitual, va ser inaugurada el 5 de juliol i romandrà a la Sala Emili Vives i Bertomeu del Consell Comarcal del Montsià, als matins, fins al 17 de juliol.

L’objectiu és donar a conèixer l’ús del lèxic característic de la varietat geogràfica de la llengua catalana que es parla al Montsià, Baix Ebre, Terra Alta i Ribera d’Ebre. Aquestes 30 paraules es presenten amb una fotografia que en precedeix l’entrada i, a continuació, s’indica la transcripció fonètica, la categoria gramatical, la definició, els derivats i l’etimologia de cada mot.

Aquesta activitat l'organitza el Consorci per la Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre, el Consell Comarcal del Montsià, l'Oficina Jove del Montsià i la Xarxa Montsià Jove.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes