25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 4 de juliol de 2013

Demà s'estrenen en català 'Els fills de la mitjanit' i 'Gru 2, el meu dolent preferit'

Demà s’estrenen en català Els fills de la mitjanit, a 12 sales, i Gru 2, el meu dolent preferit, a 27 sales. Els films han estats doblats al català amb el suport del Departament de Cultura.

Demà s'estrenen en català 'Els fills de la mitjanit' i 'Gru 2, el meu dolent preferit'
Els fills de la mitjanit
 

Els fills de la mitjanit
El film dirigit per Deepa Mehta, està basat en la novel·la del mateix títol de Salman Rushdie. Saleem i Shiva neixen la mitjanit del 15 d’agost de 1947, el dia en què l’Índia aconsegueix la independència. La història de Saleem i Shiva, que són intercanviats en néixer, té com a rerefons la història de l’Índia des de la seva independència fins els anys 80.
 
El film es podrà veure a les sales:
 
Cinemes Amposta (Amposta); Megacine Badalona (Badalona); Cinemes Girona (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Ocine Girona (Girona); JCA Cinemes Alpicat (Lleida); Multicines Bages (Manresa); Cinemes Montcada (Montcada i Reixac); Multicines Eix Macià (Sabadell); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); JCA Cinemes Valls (Valls); Cinema Vigatà (Vic).

 
Gru 2, el meu dolent preferit
 

Gru 2, el meu dolent preferit
És un film d’animació dirigit per Pierre Coffin i Chris Renaud amb guió de Ken Daurio, Cinco Paul. El súper dolent Gru, les nenes entremaliades i els minions tornen a les pantalles amb una nova aventura. En Gru, que s’estrena com a pare de família, ha de descobrir qui és l’autor d’un crim espectacular amb l’ajut de nous personatges.
 
El film es podrà veure a les sales:
 
Yelmo Abrera (Abrera); Multicinemes Arenys (Arenys de Mar); Megacine Badalona (Badalona); Yelmo Baricentro (Barberà del Vallès); Arenas Multicines; Cinesa Diagonal; Cinesa Diagonal Mar ; Cinesa Heron City; Lauren Gràcia (Barcelona); Full HD (Cornellà de Llobregat); Cinemes Figueres (Figueres); Cinemes Albèniz (Girona); Ocine Girona (Girona); JCA Cinemes Alpicat (Lleida); Lauren Lleida (Lleida); Multicines Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Multicines Olot (Olot); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Imperial (Sabadell); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); JCA Cinemes Valls (Valls); Multicines Sucre (Vic); Kubrick  (Vilafranca del Penedès); Bosc Cinemes (Vilanova i la Geltrú).
 
 
Podeu trobar material de les estrenes a:

Més informació:

Departament de Cultura

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes