25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 26 de juny de 2013

El Baix Ebre presenta una versió pròpia del fullet 'Oberts al turisme en català'

El Consell Comarcal del Baix Ebre i la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) han signat un conveni per a adaptar el fullet Oberts al turisme al català a la realitat d'aquesta contrada.

El Baix Ebre presenta una versió pròpia del fullet 'Oberts al turisme en català'

El conveni el van signar els presidents del Consell Comarcal del baix Ebre i de la CCC.

El resultat d'aquest acord ha sigut l'edició de l'opuscle Oberts al turisme al català. El Baix Ebre, mosaic de contrastos, una publicació que difon els atractius turístics i els trets culturals i històrics més rellevants de la comarca, i qüestions relatives al comerç i recomanacions per als turistes. Al mateix temps, també incorpora adreces i telèfons d’interès per als visitants del territori i un petit vocabulari comercial en català d'utilitat per als turistes.

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha sigut la primera institució del país que ha signat aquest conveni i que ha adaptat l’opuscle al territori. El fullet en breu estarà disponible als diferents punts d’informació turística de la comarca i als ajuntaments.

L’acte de presentació d'aquest material es va realitzar el dia 21 de juny en el marc de la III Jornada de Dinamització Comercial de la CCC, acte que va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler; el president de la CCC, Pere Llorens; el secretari general de la CCC, Miquel Àngel Fraire; el president de la CCC a les Terres de l’Ebre, Pascual Chacón, i el director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens. La cloenda de la jornada va anar a càrrec del conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes