25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 14 de novembre de 2005

La Queta anirà a la Festa dels Súpers

El nou joc en català El Senyor dels Anells: Mines de Mòria, al Games Day

La campanya Dóna corda al català i la Queta seran presents aquest cap de setmana a la Festa dels Súpers del Club Súper 3 i al Games Day organitzat per Games Workshop. A la festa anual dels membres del Club Súper 3 de Televisió de Catalunya, que l'any passat va tenir més de 300.000 visitants, hi haurà un espai dedicat a la campanya, davant de l'entrada principal de l'Estadi Olímpic de Montjuïc.

La Queta, la icona de la campanya Dóna corda al català, hi serà durant tot el cap de setmana. Des de les 10 del matí i fins a les 6 de la tarda ininterrompudament, es faran diverses activitats conduïdes pels presentadors Txabi Franquesa i Sílvia Abril. Qui ho vulgui podrà pujar a l'escenari a cantar la cançó de la campanya.
Tothom que hi participi rebrà com a obsequi material amb la imatge de la Queta. A més del karaoke, també hi ha previstes altres activitats relacionades amb la Queta: taller de xapes, joc de mots encreuats, trencaclosques, globus per a tothom, etc.

La Queta es desplaçarà diumenge, a les 13 hores, a la sala annexa del Palau Sant Jordi, on se celebra el Games Day, reunió d'uns 2.000 aficionats als jocs de batalles estratègiques fantàstiques organitzada per Games Worshop. Aquesta empresa acaba de llançar al mercat un nou joc en català de la sèrie El senyor dels anells, anomenat Mines de Mòria. Els detalls del joc es poden consultar al lloc web http://moria.ct.games-workshop.com.

 


CPNL

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes