25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Diumenge, 28 d'octubre de 2007

VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC A GUISSONA

2a edició del Voluntariat

Guissona acull una trentena de persones que s'han inscrit a la 2a edició del Voluntariat per la llengua i celebra un acte públic a la Fassina.
VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC A GUISSONA

El Centre de Normalització Lingüística de Lleida i l'Ajuntament de Guissona convoquen un acte públic per presentar les quinze parelles que s'han inscrit en el programa VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA.

D'aquesta manera la població segarrenca acull la posada en marxa la segona edició del programa. Hi han confirmat l'assistència l'alcalde i el president del Consell Comarcal.

Cal dir que totes les accions positives que es fan a Guissona per facilitar l'adquisició de la llengua, com ara els cursos de català que el CPNL organitza a la localitat, el programa Voluntariat per la Llengua que s'impulsa des dels ens locals, la tasca dinamitzadora que es duu a terme des de la biblioteca municipal i la voluntat decidida del consistori, fan possibles i fan fàcils, alhora, la complicitat entre entitats diverses per atendre les necessitats lingüístiques de la nova ciutadania i per trobar espais de relació comuns que facilitin el coneixement mutu i contribueixin a la cohesió social. 


Conxita Navarro. CPNL. CNL de Lleida
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes