25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 17 de juny de 2013

10 anys de Voluntariat per la llengua al CNL de l’Hospitalet

El passat divendres, 14 de juny, vam celebrar, a l’Harmonia. Espai d’Art, els 10 anys del Voluntariat per la llengua al CNL de l’Hospitalet
10 anys de Voluntariat per la llengua al CNL de l’Hospitalet
L’acte va ser un reconeixement a totes les persones, entitats i comerços que han participat en el programa des de l’any 2003 i va comptar amb la participació de la Sra. Núria Marín, alcaldessa de la ciutat; la Sra. Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, i el Sr. Lluís Esteve, tinent d’alcalde de Serveis a les Persones i president del Consell del Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet.  Tot ells ens van parlar del català com a eina de cohesió de la societat, del Voluntariat per la llengua com a projecte consolidat i més viu que mai i de la solidaritat dels ciutadans de l’Hospitalet a l’hora de participar en activitats col·laboratives respectivament.

Fets els parlaments, vam poder gaudir d’una visita guiada per l’històric edifici de la ciutat, ara convertit en espai d'art, per després visionar un audiovisual preparat especialment per retre homenatge a totes les persones que han participat en el Voluntariat durant aquests deu anys a l’Hospitalet.
 
La celebració es va tancar al pati amb un brindis, amb cava cedit per El Celler d'en Pep, i la música en directe de la banda Lorena & the Penguins, de l’Escola de Música-Centre de les Arts.

CNL de l'Hospitalet

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes