25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 12 de juny de 2013

El Servei Local de Català del Centre de Normalització Lingüística de Lleida impulsa la creació d’una Taula per a la llengua a la ciutat

Va tenir lloc ahir, 11 de juny, a les 8 del vespre a la sala Alfred Perenya

La Taula per a la llengua és una iniciativa del SLC de Lleida

La Taula, els objectius de la qual han estat explicats per la presidenta del Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística de Lleida, Sra. Montserrat Parra, pretén ser un espai de trobada i d’intercanvi permanent entre les organitzacions, entitats i institucions que desenvolupen accions per al coneixement i l’ús de la llengua i la cultura catalanes adreçades a la població adulta de la ciutat de Lleida. A la presentació hi ha intervingut també el delegat territorial del Departament de Cultura Josep Borrell.

L’objectiu és potenciar la col•laboració, la suma d’iniciatives i la coordinació entre les diferents organitzacions. Els eixos de treball en els quals es planteja desenvolupar la seua activitat són:
-coordinació del teixit institucional i privat que ofereix accions formatives de caràcter formal i informal
-creació d’una xarxa permanent de comunicació i d’intercanvi d’informació i formació formal i informal permanent
-anàlisi, detecció de necessitats, suma i cerca de recursos
-elaboració, execució i seguiment de plans de treball i programes conjunts

La Taula, que serà coordinada per la direcció del CNL de Lleida, constituirà un grup de treball operatiu per tal d’identificar accions prioritàries i organitzar grups per dissenyar accions conjuntes.

A la reunió constitutiva hi han estat convocats els representants de les diferents institucions, organitzacions, entitats que s’ha detectat que desenvolupen en aquest moment accions d’alfabetització i/o formació de català. La Taula és un espai dinàmic, obert a la incorporació d’altres entitats que també treballin a la ciutat de Lleida amb aquest objectiu.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes