25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 10 de juny de 2013

27 persones participen al 2n Concurs de Scrabble

Dissabte 8 de juny, va tenir lloc el 2n Concurs de Scrabble de l'Hospitalet, a la Torre Barrina. Hi van participar 14 parelles de procedències diverses: alumnat dels cursos de català, participants del Voluntariat per la llengua, membres d'entitats...

L'activitat es va desenvolupar durant tota la tarda de dissabte i dins el marc de la Festa Major de Collblanc-la Torrassa.

27 persones participen al 2n Concurs de Scrabble

La Federació Internacional de Scrabble en Català es va encarregar del control de la mecànica del concurs i els membres del Club de Scrabble de l'Hospitalet van actuar de jutges. La resta de l'organització va anar a càrrec del CNL de l'Hospitalet.

L'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín; el regidor del districte de Collblanc-la Torrassa, Jesús Husillos, i el tinent d'alcalde de Serveis a les Persones i president del Consell del CNL de l'Hospitalet, Lluís Esteve, van fer el lliurament de premis. Els guanyadors del concurs van ser:

Puntuació final més alta. Isabel Antonino i Carles Cassanyes - 3 victòries.

Segona puntuació final més alta. Arola Conesa i Neus Juvillà - 3 victòries

Tercera puntuació final més alta. Julita Sanou i Maria Majó - 2 victòries

Scrabble de més puntuació: Montserrat Bruguera i Aleix Martínez (CAMINES 79)

Paraula de més puntuació no Scrabble: Helena Escobar i Víctor Torres (HA 56) 

Paraula de més puntuació amb la H: Núria Gausachs i Carles Salvadó (HULES 40)

Les empreses patrocinadores d'aquesta edició del concurs han estat: Enciclopèdia Catalana, Castellnou Edicions, Barcanova Editorial, Editorial Teide, Abacus Cooperativa, Llibreria Montse, Llibreria Avalon, La Farga Gestió d'equipaments esportius, restaurant Ca les Noies, restaurant Su Ca Pa, Bonpreu, Mattel, Filmax.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes