25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 5 de juny de 2013

Acte de cloenda de les sessions puntuals de llengua catalana al Pinell de Brai

El dia 5 de juny va tindre lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Pinell de Brai l’acte de cloenda de les sessions puntuals de llengua celebrades en aquesta localitat durant els mesos d’abril i maig de 2013.

Acte de cloenda de les sessions puntuals de llengua catalana al Pinell de Brai

L'alumnat de les sessions amb les autoritats.

Les sessions es van iniciar el dia 9 d'abril, van tindre una durada de 20 hores, i es van impartir en uns locals municipals del Centre Polivalent. L'últim dia de classe se va celebrar un berenar de germanor entre l'alumnat i la professora, tècnica del Servei Comarcal de Català de la Terra Alta (SCCTA), Pilar Bes.

A l'acte de cloenda hi van assistir l’alcalde del Pinell de Brai, Lluís Melich; el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Lu, el regidor de Cultura, Marc Martínez, i representants de l’Associació de Dones La Sària del Pinell.

Aquestes sessions de llengua es van organitzar a través del SCCTA i del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal, amb la col·laboració de l'Associació de Dones La Sària i l'Ajuntament del Pinell de Brai.


Servei Comarcal de Català de la Terra Alta

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes