25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 5 de juny de 2013

La Unió de Botiguers de Llinars i el SCC del Vallès Oriental difonen la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?"

La Unió de Botiguers i Comerciants de Llinars ha publicat en el seu web i facebook la informació sobre la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?", que impulsa la Direcció General de Política Lingüística.

La Unió de Botiguers de Llinars  i el SCC del Vallès Oriental difonen la campanya

A la notícia, que es dóna a conèixer a tots els associats, s'informa de la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?", que té per objectiu difondre entre els agents del sector empresarial i comercial els drets dels consumidors pel que fa a l'ús de la llengua catalana, reconeguts en el Codi de consum de Catalunya, i acostar els serveis que en matèria lingüística pot oferir el Consorci per a la Normalització Lingüística al món socioeconòmic.

D'altra banda, el SCC del Vallès Oriental es posa a disposició de les empreses i comerços que vulguin rebre més informació, a través del correu i telèfon, per fer-los una visita i oferir-los el servei d'assessorament lingüístic.

També s'ofereix als comerços i  empreses que vulguin comprovar en un minut si estan al dia sobre l'ús del català, que poden accedir a les eines Llenguatest Consum i Llenguatest Empresa, que els permetran, de manera gratuïta i anònima, fer una diagnosi ràpida sobre la qualitat lingüística de la seva empresa o del seu comerç, amb propostes que els poden ser útils.  


SCC del Vallès Oriental
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes