25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 15 d'octubre de 2007

"Bocins de ciutat", concurs de filmets en català de 3 minuts sobre Barcelona

La delegació de Sants Montjuïc i les Corts del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona, amb la col·laboració del Festival BarnaSants i del Punt Multimèdia (Ajuntament de Barcelona, Districte de Sants-Montjuïc), organitza un concurs de filmets en català enregistrats amb càmera fotogràfica digital.

Aquest concurs va adreçat exclusivament als alumnes que fan cursos a Sants-Montjuïc i les Corts, a tots els alumnes dels nivells bàsics de Barcelona i als alumnes i usuaris del Punt Multimèdia de la Casa del Mig i de la Marina.

Els participants hauran de presentar, abans del 6 de novembre, un filmet enregistrat amb càmera fotogràfica i d’una durada màxima de 3 minuts. La temàtica de les obres haurà de girar a l’entorn d’algun d’aquests conceptes: “Barcelona, barri i llengua” i hauran de ser en llengua catalana. L’objectiu d’aquest concurs és  que els alumnes participin en una activitat creativa i lúdica, de coneixement de l’entorn més proper i de la ciutat, i que usin la llengua catalana.

L’acte de lliurament de premis, que se celebrarà al Centre Pepita Casanellas el dia 28 de novembre, a les 18.30 h, comptarà amb actuacions musicals i es mostraran els filmets rebuts. Els premis seran productes cedits per CANON, l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, l’Associació de Comerciants la Marina-Zona Franca, BarnaSants i la revista Enderrock.

Bases del concurs


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona - Delegació de Sants-Montjuïc i les Corts

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes