25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 10 de maig de 2013

El Club de Lectura Fàcil de Tortosa augmenta el nombre d'usuaris

Tertúlia sobre el llibre 'Les mateixes estrelles', de Núria Martí

Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil (CLF) de Tortosa, el dijous 9 de maig, a les 17.00 h, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, va tindre lloc la tertúlia sobre el llibre del mes, Les mateixes estrelles, de Núria Martí Constans.

El Club de Lectura Fàcil de Tortosa augmenta el nombre d'usuaris

Imatge de la tertúlia del Club de Lectura Fàcil de Tortosa.

Hi van assistir a l'acte 25 persones entre alumnes i aprenents de Voluntariat per la llengua, cosa que significa un augment del nombre d'usuaris i lectors. Concretament, unes 30 persones havien demanat el llibre en préstec abans de la tertúlia.

Hi van participar persones del Pakistan, Colòmbia, Cuba, l'Equador, el Marroc, Senegal, Mali, Hondures, etc. es va fer la lectura en veu alta dels passatges més significatius del llibre i es van comentar els continguts més importants. Els i les assistents van manifestar la seva satisfacció envers la lectura i el comentari de llibres de LF, amb continguts encertats i engrescadors.

El llibre de lectura escollit per llegir fins al mes de juny és El lladre de Tortosa, basat en una llegenda de la ciutat.

Per aquest projecte la Biblioteca de Tortosa ha obtingut diversos premis per al foment de la lectura i la comprensió lectora per a persones amb especials dificultats o nous lectors de català no catalanoparlants.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes