25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 7 de maig de 2013

Aprèn català a l'estiu a les Terres de l'Ebre

El Consorci ofereix deu cursos de diversos nivells durant els mesos de juny i juliol

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre anuncia l'oferta de cursos de català i sessions de llengua que s'organitzen entre l'11 de juny i el 26 de juliol d'enguany sota el lema Aprèn català a l'estiu.

Aprèn català a l'estiu a les Terres de l'Ebre

S'ofereixen deu cursos i sessions de llengua de diferents nivells. Per a persones catalanoparlants s'organitzen cursos de català a distància intensius dels nivells Intermedi 3 i Suficiència 3, amb dret a examen per a l'obtenció dels certificats B2 i C1 del Marc europeu comú de referència (MECR). També s'ofereixen unes sessions presencials de reforç d'ortografia, de 10 hores de durada, per a aquelles persones que vulguin aprofitar l'estiu per millorar el seu català escrit.

L'oferta de cursos d'acolliment lingüístic consta de tres cursos de nivell Inicial, de 20 hores de durada cadascun; tres sessions de llengua oral, de 10 hores de durada cadascuna, i un curs de nivell Bàsic 2, de 45 hores de durada.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al telèfon 977 44 44 27 o a l'adreça electrònica terresdelebre@cpnl.cat.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes