25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 1 d'octubre de 2007

Sis-cents alumnes ebrencs comencen el curs al Consorci

El Consorci per a la Normalització ha iniciat 33 cursos de català per a adults a les Terres de l'Ebre, amb una inscripció pròxima als 600 alumnes.
Sis-cents alumnes ebrencs comencen el curs al Consorci El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre va iniciar el 24 de setembre el curs 2007-2008. Durant el present trimestre, s'organitzaran cursos a les poblacions de l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Amposta, Deltebre, Flix, Gandesa, Móra d'Ebre, el Perelló, el Pinell de Brai, Riba-roja d'Ebre, Sant Jaume d'Enveja, la Torre de l'Espanyol, Tortosa i Ulldecona. D'aquests cursos, dotze són per a catalanoparlants i 21 per a no catalanoparlants.

L'oferta inclou cursos de tots els nivells d'ensenyament de la llengua catalana: incial, bàsic, elemental, intermedi, de suficiència i superiors, en modalitat presencial i a distància.

Aquestes activitats formatives s'organitzen  en conveni amb els consells comarcals i ajuntaments implicats, i amb una associació d'immigrants de l'Ametlla de Mar.
Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes