25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 30 de març de 2005

Comprendium presenta TRANSLENDIUM, un servei de traducció automàtica de documents en línia

L'empresa Comprendium ha posat en funcionament TRANSLENDIUM, un servei de traducció automàtica de documents en línia a www.comprendium.es.

El servei TRANSLENDIUM permet traduir documents en format DOC, ASCII, RTF i HTML a preus molt assequibles.

Translendium realitza sempre el pressupost d'una traducció abans d'executar-la i, només si l'usuari accepta el preu, es fa la traducció. Un cop feta la traducció, l'usuari la pot pagar i baixar.

Paral·lelament a aquest servei de traducció de documents de pagament, Comprendium continua oferint, com ha estat fent des del mes de novembre de 2003, una demostració gratuïta de traducció automàtica (www.comprendium.es), que permet traduir textos breus i pàgines web en més de 20 direccions de traducció.

Les 23 direccions de traducció disponibles actualment són: català>castellà, català>anglès, català>francès (prototipus), castellà>alemany, castellà>anglès, castellà>francès, anglès>alemany, anglès>francès, anglès>rus, alemany>francès, alemany>rus i anglès>italià.

Tant Translendium com la demo gratuïta del web de Comprendium donen una traducció esborrany, gairebé al moment, que com tota traducció automàtica ha de ser revisada i corregida abans de ser utilitzada.

Per a més informació:
COMPRENDIUM ESPAÑA, SL
Plató, 6, 1r 1a
E-08021 Barcelona
Tel. +34 93 396 87 90
infobcn@comprendium.es
www.comprendium.esCPNL

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes