25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 23 d'abril de 2013

El CNL col·labora en la celebració de Sant Jordi al Prat de Llobregat

El grup de voluntariat de dinamització lingüística del CNL El Prat de Llobregat, La Fàbrica de Contes, va participar en l’activitat Micro obert a les escoles. Sant Jordi 2013.

El CNL col·labora en la celebració de Sant Jordi al Prat de Llobregat

Amb motiu de la celebració del dia de Sant Jordi, les escoles i el Departament d’Educació de l’Ajuntament del Prat, conjuntament, van voler mostrar a la ciutadania algunes de les activitats culturals que ha dut a terme l’alumnat d’infantil i primària durant el curs 2012-2013.

Els alumnes van llegir poemes i contes, premiats als Jocs Florals, i van interpretar davant del públic cançons i danses populars.

L’acte es va fer el dia de Sant Jordi, a la plaça de la Vila i el grup de dinamització lingüística La Fàbrica de Contes va ser l’encarregat de fer la presentació dels grups participants.

Un atractiu afegit de la col·laboració d’aquest grup en la celebració de Sant Jordi 2013 és que durant els mesos d’abril i maig estan representant l’obra El castell d’iràs i no en tornaràs, a la qual assistirà gairebé tot l’alumnat d’infantil i primària. Per aquest motiu, les actrius i els actors es van disfressar amb els vestits dels personatges i els nens i nenes que ja havien vist l'obra els van poder reconèixer.

En acabar l’acte, la regidora de Cultura va obsequiar els membres de La Fàbrica de Contes amb una rosa.

Per al grup és una oportunitat més de demostrar el seu compromís amb la llengua catalana i de promoure’n l’ús entre la població escolar.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes