25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 24 d'abril de 2013

Alumnat de les sessions de llengua oral i voluntariat lingüístic van visitar els estands de Sant Jordi a Tortosa

La Diada de Sant Jordi, durant el matí, un grup d'alumnes de les sessions de llengua oral i de voluntaris i aprenents van visitar les parades de Sant Jordi pels carrers de la ciutat amb l'objectiu de fer una pràctica de conversa.

Alumnat de les sessions de llengua oral i voluntariat lingüístic van visitar els estands de Sant Jordi a Tortosa

Alumnat i voluntariat a l'estand del CNL de les Terres de l'Ebre

Prèviament a la sortida, se'ls va explicar i van treballar la tradició de Sant Jordi al nostre país. El grup es va mostrar molt interessat i va participar activament en aquest acte festiu. L'alumnat i el voluntariat van visitar les parades de venda de llibres i de roses pels carrers de la ciutat i van aprofitar per fer conversa amb els venedors en català i, també, per comprar algun llibre.

La sortida va acabar amb la visita a l'estand que el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre tenia instal·lat a la plaça de l'Àngel. Allí se'ls va obsequiar amb un exemplar de l'opuscle Tastets de lletres ebrenques.

Cal destacar la col·laboració del voluntari Mustafa Igoui que ens va ajudar a difondre el programa Voluntariat per la llengua entre els visitants a la nostra parada i a engrescar nous usuaris perquè puguin gaudir, com ho ha fet ell, d'aquesta enriquidora experiència.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes