25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 22 d'abril de 2013

Actes de Sant Jordi del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) organitza un seguit d'activitats per celebrar la diada de Sant Jordi.

Actes de Sant Jordi del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Les activitats més destacades de la jornada són les següents:


Obsequi de l'opuscle Tastets de lletres de les Terres de l'Ebre 2013 als usuaris del CNLTE i a l’alumnat del l'Institut Terra Alta de Gandesa, amb motiu del Concurs de Poesia i Narrativa que convoca anualment aquest centre.

Obsequi del tríptic amb un recull de corrandes típiques de la Ribera d'Ebre als usuaris de la comarca.

Parada de Sant Jordi per promocionar les activitats del Consorci i del Voluntariat per la llengua (amb motiu del dècim aniversari del programa VxL), a la plaça de l'Àngel de Tortosa.

Visita a la biblioteca i a les parades de llibres i roses d'Amposta pels alumnes dels nivells Inicial i Bàsic 3 del Servei Comarcal de Català del Montsià.

Setena edició del Concurs de Relats Breus de Sant Jordi del Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre. Obert a l'alumnat de la comarca.

Concurs de narracions, poemes i endevinalles, Un Sant Jordi de tots, organitzat per la Biblioteca Marcel·lí Domingo de tortosa, on participaran alumnat i voluntariat lingüístic del CNLTE.

Edició especial de Sant Jordi del 'Llengua.cat' de Ràdio Tortosa (103.3 FM, a les 11.45 h)

Altrament, les activitats continuaran fins al dissabte 27 d'abril:

22 d'abril: L'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre" visita la Biblioteca Municipal Doctor Frias de l'Ametlla de Mar, del 22 al 27 d'abril.

Anteriorment, amb motiu de la setmana de Sant Jordi, ja es van organitzar els actes següents:

21 d'abril: L'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre" va visitar el castell de Sant Jordi d'Alfama, al municipi de l'Ametlla de Mar, en el marc de la Diada del Castell de Sant Jordi.

20 d'abril: El CNLTE va participar a la Fira Literària de Jesús amb la instal·lació d'una parada amb material divulgatiu del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i del programa del Voluntariat per la llengua (VxL), també es van repartir exemplars de l'opuscle Tastets de lletres de les Terres de l'Ebre 2013.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes