25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 17 de setembre de 2007

Èxit de la Jornada Intercultural de la Ribera d'Ebre

Els actes van comptar amb la participació d'alumnes dels cursos de català que organitza el Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre i voluntaris i aprenents del programa "Voluntariat per la llengua".
Èxit de la Jornada Intercultural de la Ribera d'Ebre Aquest cap de setmana s'ha dut a terme els diversos actes previs a la Jornada Intercultural 2007 a Rasquera. Dissabte al matí, hi va haver una excursió per la serra de Cardó, i, dissabte a la tarda i diumenge al matí, un curs de danses tradicionals catalanes. Finalment, diumenge a la tarda, es va dur a terme la Jornada, a la qual van assistir cinc-centes persones, aproximadament.

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre va distribuir-hi informació sobre els cursos de català i el programa "Voluntariat per la llengua".

L'organització dels actes va anar a càrrec de l'Oficina de Serveis a la Joventut, el Pla Territorial de Ciutadania i Immigració, el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes