25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 18 d'abril de 2013

Presentació de 'Tren de buit', relats curts encadenats, obra de 38 escriptors ebrencs

El CNL de les Terres de l'Ebre ha col·laborat amb la iniciativa

La Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa ha impulsat la publicació d'un llibre de relats curts encadenats, obra de 38 escriptors ebrencs, amb motiu de la pròxima diada de Sant Jordi.

Presentació de 'Tren de buit', relats curts encadenats, obra de 38 escriptors ebrencs

Un moment de l'acte de presentació a la biblioteca tortosina.

L'obra aplega bona part dels autors ebrencs actuals i inclou noms com Manuel Pérez Bonfill, Francesca Aliern, Jesús M. Tibau, Manel Ollé, Emigdi Subirats o Zoraida Burgos, entre d'altres. Cada autor ha escrit un capítol de l'obra a partir de la darrera frase del capítol anterior, escrit per un altre autor. El resultat d'aquest relat encadenat i col·laboratiu ha sigut un volum de 120 pàgines editat per l'editorial Petròpolis, dirigida per Jaume Llambrich.

L'acte de presentació va tindre lloc el 17 d'abril, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, sota la presidència de la regidora de l'Ajuntament Anna Algueró. La coordinació d'aquesta iniciativa ha anat a càrrec Xell Eixarch i Irene Prades.

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre ha sigut una de les entitats col·laboradores de la publicació, juntament amb l'Ajuntament de la ciutat i la Diputació de Tarragona.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes