25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 15 d'abril de 2013

Nova edició de l'opuscle 'Tastets de lletres de les Terres de l'Ebre' 2013

La seu territorial d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre, el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) i el Departament de Cultura de la Generalitat han editat per tercer any consecutiu l'opuscle Tastets de lletres ebrenques 2013 coincidint de la celebració de Sant Jordi.

Nova edició de l'opuscle 'Tastets de lletres de les Terres de l'Ebre' 2013

La publicació d'enguany, de 32 pàgines, està dedicada a la literatura juvenil i la signen quatre escriptors ebrencs: Cinta Arasa, de Jesús; Zoraida Burgos, de Tortosa; Valer Gisbert, d'Aldover, i Emigdi Subirats, de Campredó. Tots quatre han aportat a la publicació un conte breu de temàtica diversa.

Aquest opuscle es va començar a editar l'any 2011 amb l'objectiu de celebrar la diada de Sant Jordi i divulgar la producció literària dels autors del territori entre el gran públic en un dia de consum massiu de llibres i literatura. L'edició d'enguany es començarà a distribuir durant els actes de la Fira Literària de Jesús i el dia 23 d'abril es lliurarà com a obsequi a tots els usuaris del CNLTE. També es lliurarà com a obsequi de participació a diferents certàmens literaris que s'organitzen a Gandesa, Móra d'Ebre i Tortosa.

Els tastets es posaran a disposició de les persones interessades als estands d'Òmnium i del CNLTE a la Fira Literària Joan Cid i Mulet de Jesús, el 20 d'abril, i a les parades que les entitats promotores de la iniciativa muntaran durant la diada de Sant Jordi a la plaça de l'Àngel de Tortosa i a la plaça de Dalt de Móra d'Ebre.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes