25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Diumenge, 7 d'abril de 2013

Un concurs de llengua per celebrar el 20è aniversari de l'Oficina de Català de Lloret de Mar

Es podrà participar en tres proves diferents: jugades de Scrabble en línia, gimcana de les Paraules Viatgeres a través de Nova Ràdio Lloret i dictat popular el dia de Sant Jordi

Un concurs de llengua per celebrar el 20è aniversari de l'Oficina de Català de Lloret de Mar

 L’Oficina de Català de Lloret l’any 2013 compleix 20 anys i per celebrar-ho convoca un concurs de llengua, obert a tothom, amb el 20 com a protagonista.

Aquest concurs es farà a l’abril i tindrà tres proves:

Del 8 al 12 d’abril, a través del web de l’Oficina de Català (www.cpnl.cat/lloret) i de Facebook (www.facebook.com/CNLGirona), cada dia es plantejaran quatre jugades de Scrabble. En total seran 20 jugades i les paraules que puntuaran més seran les que sumin 20 punts. Es premiarà la puntuació màxima de cada dia i del global de la setmana.

Del 15 al 19 d’abril, a través de Nova Ràdio Lloret, es plantejaran preguntes d’una gimcana, la gimcana de les Paraules Viatgeres. 20 aparadors de Lloret exhibiran cartells en què s’explica l’origen de paraules catalanes. Cada dia des de Nova Ràdio Lloret es farà una pregunta sobre les paraules exposades. Es sortejarà un premi diari entre tots els encertants. També es sortejarà un premi entre les persones que hagin contestat bé totes les preguntes de la setmana.

El dia de Sant Jordi a partir de les 17.30 h, a la plaça de la Vila, homenatjarem Salvador Espriu en l’any del centenari del seu naixement. Després d’una lectura de 20 dels seus poemes de Salvador Espriu, farem un dictat popular de 20 “sentències” del poeta. Les persones participants en el dictat es distribuiran en categories diferents: alumnes i exalumnes de l’Oficina de Català de nivell elemental; alumnes i exalumnes de l’Oficina de Català de nivell intermedi i de suficiència; alumnes del 1r cicle d’educació secundària; alumnes del 2n cicle d'ESO, cicles formatius i batxillerat; voluntaris per la llengua; i població en general.

Es pot participar en totes tres proves, en dues o només en una. El premi més important serà per a la persona que hagi participat en totes tres fases del concurs i hagi sumat el major nombre de punts.

El lliurament de premis de totes les proves es farà el dia de Sant Jordi a les 19.30 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Lloret.

La col·laboració de diverses entitats fan possible una gran llista d’obsequis.


oclloret
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes