25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 21 de març de 2013

Dia Mundial de la Poesia a Gavà

Gavà TV es va fer ressò de l'acte

El passat 21 de març, voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua de Gavà i alumnes dels cursos de català d'aquest municipi van celebrar el Dia Mundial de la Poesia amb dues activitats a la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà.

Dia Mundial de la Poesia a Gavà

Voluntaris, aprenents i alumnes van aprendre a fer acròstics en un taller conduït per la Raquel Serra, voluntària del Voluntariat per la llengua, alumna del Servei Local de Català de Viladecans i poetessa. Després, una part dels quaranta participants va llegir per a tothom el seu acròstic. 

La segona part de l'activitat va estar protagonitzada per un recital poètic amb poemes de producció pròpia o preferits dels participants. També hi va haver lloc per al recull que el personal de la Biblioteca Josep Soler Vidal  havia seleccionat per a l’ocasió i que eren sobretot de Salvador Espriu, el centenari del qual celebrem aquest any 2013.  Un dels triats va ser la poetessa Zoraida Burgos, autora de Només la veu, poema creat expressament per a la celebració d’aquest dia.

Durant l’acte es van recitar poemes en diverses llengües.  Alguns dels poemes personals van emocionar molt els assistents.

Gavà TV es va fer ressò de l'acte


 


vxl.eramprunyà
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter